Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevameseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Halk özümlemeı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya dikme dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma meselelemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın tay yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara için biraz elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok korkunçdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, biraz gün alabilir. Bu müddet size çağ kaybı üzere bölümükebilir lakin puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra aynasız çevirip simaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma meselelemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, kısaca bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime amade. Pekâlâ ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz muhtevailmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye istemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere muhtevameye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az taalluk gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun muhtevain kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain gene yakma sorun teşkil etmez. Fakat el özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şense olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 rütbe ortada olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile içinlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında asıl sorun havaın ilgisiz bileğil zait har olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen saklama havaı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının durum geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak pekâlâ durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ durum geçirmedikleri muhtevain başka rakiplerine yüce ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/