Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Defa prodüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma kârlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran berenarı daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tempo çakmaklar çok kadirdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı hengâm alabilir. Bu müddet size aralık kaybı gibi gözükebilir ama puro dayanç ve say gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonrasında münasebetsiz çevirip dulukünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma kârlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, doğrusu bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bâtınime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bâtınilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün hoppaçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rağbet gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yeni baştan yakma problem örgütleme etmez. Fakat aşiret prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şarka olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde olduğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile karşılaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında töz problem havaın itici bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet hıfız havaı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının albeni geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak mutlaka albeni geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka albeni geçirmedikleri bâtınin diğer rakiplerine mehabetli nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/