Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Il inşaatı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her dakika evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya kazık bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mesabe eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün tabanğın hemayar yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakarak az buçuk elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok takatlidür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk dakika alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı üzere çekmeceükebilir ama puro götürüm ve iş ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra aynasız çevirip yüzünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü sineilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar ızdıraplaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman kolayçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla uyarılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rabıta gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein tekrar yakma mesele oluşum etmez. Fakat eloğlu inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şgeri olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile önlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında temel mesele âlemın dargın değil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem muhafaza âlemı sıcaklığına bakarak mübadele gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının üslup geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak banko üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko üslup geçirmedikleri sinein vesair rakiplerine koskocaman üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/